مقاله مسئوليت اجتماعي شرکت: نقش کليدي مديريت منابع انساني با wor

ساخت وبلاگ

 


براي دريافت پروژه اينجا کليک کنيد

مقاله مسئوليت اجتماعي شرکت: نقش کليدي مديريت منابع انساني با word داراي 16 صفحه مي باشد و داراي تنظيمات در microsoft word مي باشد و آماده پرينت يا چاپ است


فايل ورد مقاله مسئوليت اجتماعي شرکت: نقش کليدي مديريت منابع انساني با word کاملا فرمت بندي و تنظيم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتي مي باشد.


اين پروژه توسط مرکز مرکز پروژه هاي دانشجويي آماده و تنظيم شده است


توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فايل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مسئوليت اجتماعي شرکت: نقش کليدي مديريت منابع انساني با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد




بخشي از متن مقاله مسئوليت اجتماعي شرکت: نقش کليدي مديريت منابع انساني با word :


چکيده


سازمانهاي تجاري براي موفقيت در دنياي رقابتي امروز به اجراي مسئوليت اجتماعي شرکت نياز دارند .مسئوليت اجتماعي شرکت فرا تر رفتن از چارچوب حداقل الزامات قانوني است. که سازمان در آن فعاليت مي کند. در واقع مسئوليت اجتماعي شرکت ها ،رويکردي متعالي به کسب و کار است که تأثير اجتماعي يک سازمان بر جامعه چه داخلي و چه خارجي را مد نظر قرار مي دهد .و هدف اصلي آن فراهم آوردن تمامي بخش ها اعم از دولتي، خصوصي و داوطلبان جهت همکاري با يکديگر است و چنين رويکردي مستلزم ايجاد يک فرهنگ قوي است که بر ارزشهاي مسئوليت اجتماعي و شايستگيهايي که براي دستيابي به منافع هم افزايي مورد نياز است تأکيد کند و کارکنان سازمان يک جايگاه مرکزي در بهبود چنين فرهنگي دارا هستند.در اين مقاله به مسئوليت اجتماعي شرکت و نقش کليدي منابع انساني پرداخته مي شود. مديريت منابع انساني يک نقش هدايت کننده در تشويق و ترغيب فعاليتهاي مسئوليت اجتماعي شرکت در همه سطوح دارد. ترکيب اين دو بر فعاليتهاي مديريت منابع انساني و مسئوليت اجتماعي شرکت تأثير مي گذارد که رفتار مطلوب را تقويت کند و موجب ايجاد موفقيت بلند مدت در سازمان شود . اين مقاله شامل سه بخش است بخش اول شامل ادبيات تحقيق است در بخش دوم راهکارهاي عملي براي دروني کردن مسئوليت اجتماعي شرکت از طريق واحد منابع انساني را ارائه مي دهد و در بخش سوم با نتيجه گيري خاتمه مي


يابد .


واژگان کليدي:مديريت منابع انساني،مسئوليت اجتماعي ،تعهد سازماني،برنامه ريزي،کارمنديابي


مجموعه مقالات اولين کنفرانس بين المللي مديريت، نوآوري و توليد ملي
202


مقدمه


بسياري از سازمانها به نحو فزاينده اي از ارزش مستقيم اقتصادي CSR آگاهي يافته اند


با ادغام آن به منزله سرمايه گذاري راهبردي با راهبرد اصلي کسب و کار و فعاليتهاي مديريتي خود، مي توانند تأثير مثبتي بر جامعه و محيط خود داشته باشند و در ضمن، شهرت


اعتبار خود را نيز تقويت کنند .با پيروي از اين روش، نه تنها براي امروز خود سود توليد مي کنند، بلکه موقعيت آينده خود را نيز تثبيت مي نمايند.


مسئوليت اجتماعي جايگاه خيلي مهمي در برنامه ها و استراتژي هاي سازمان در عرصه کنوني جهان دارد .مسئوليت اجتماعي شرکت يکي از روش هاي مهم است که سازمان مي تواند خود را از رقبايش متمايز کندو موجب بهبود در فروش شود ،وفاداري مشتريان را افزايش دهد و توانايي جذب و حفظ و نگهداري کارکنان را افزايش دهد و سازمان با سرمايه گذاري در مسئوليت اجتماعي مي تواند عملکرد ماليش را بهبود بخشد و ارزش هاي اقتصادي ممتاز کسب کند .محققان مختلف بر اهميت حياتي منابع انساني براي اجراي مناسب مسئوليت هاي اجتماعي شرکت تأکيد دارند و معتقدند که منابع انساني مي تواند با بررسي دوره اي عملکرد کارکنان ،آموزش کافي به نيروي کار ، بهبود مسير شغلي براي کارکنان ،ايجاد انگيزش و تعهد در نيروي کار سازمان کل مزاياي تجاري را بدست آورد و بطور موفقيت آميزي موجب رضايتمندي سهامدارنش شود .


رهنمودهاي قابل ملاحظه اي وجود دارد براي شرکت هايي که مي خواهند جايگاه بهتري در محيط کسب وکار وجامعه داشته باشند. در اين شرکت ها مديران بايد کارکنانشان را در فعاليتهاي مسئوليت اجتماعي در گير کنند .


نانسي( (2004 بحث مي کند که نقش منابع انساني در بهبود فرهنگ مسئوليت اجتماعي سازمانها، بر اهميت رو به رشد سرمايه انساني به عنوان عامل موفقيت سازمانهاي امروزي تاکيد مي کند.


مشارکت کارکنان يک عامل موفقيت اساسي براي عملکرد مسئوليت اجتماعي شرکت است .مديران منابع انساني بايد از ابزارها و فرصت ها استفاده کنند تا کارکنان را در استراتژي مسئوليت اجتماعي شرکت در گير کنند .کارکنان ترجيح مي دهند براي سازمانهايي کارکنند که ارزشهاي آنان با ارزشهاي سازمان هماهنگ است .بنابراين مسئوليت اجتماعي شرکت مي تواند کارکنان مستعد و شايسته را مخصوصا در بازارهاي کاري سخت حفظ و نگهداري نمايد .
سيستم هاي منابع انساني ارتباطات را اداره مي کنند و عقايد ،سياست ها ، فرهنگ و تغييرات رفتاري را اجرا مي کنند و بر اجراي اهداف سازمان تمرکز مي کنند.منابع انساني مي تواند بهبود فرايندها و سيستم ها را تسهيل کند و اصول اخلاقي مسئوليت اجتماعي شرکت را ترويج کند و به فرهنگ مسئوليت اجتماعي شرکت با عملکرد بالا برسد .مسئوليت اجتماعي شرکت تاثير مثبتي بر اصول اخلاق کارکنان،انگيزش،تعهد،وفاداري،آموزش،کارمنديابي و ; دارد
.(کرونين و زاپالا،.(2002


302 مجموعه مقالات اولين کنفرانس بين المللي مديريت، نوآوري و توليد ملي


ادبيات تحقيق


مسئوليت به معناي تعهد است و مسئوليت پذيري يعني وجود تعهد در شـخص بـراي انجـام کاري که به او سپرده شده است و وجود آن در هر شخص براي انجام کارهاي گروهـي ضـروري است .


مسئوليت اجتماعي سازمانها عامل اساسي بقاي هر سازماني است. با توجه بـه اينکـه همـه سازمانها ارتباط هايي با جامعه دارند،CSR ، صرفنظر از اندازه يـا بخـش سـازمان، بـه درجـات مختلف به موضوع اجتناب ناپذيري تبديل شده است. . CSR کل طيف اصول بنيادي را، که از سازمانها انتظار مي رود آنها را بپذيرند و در اقدامات خود منعکس کنند، دربر مي گيـرد. اصـول مزبور، در ميان بقيه موارد، شامل احترام به حقوق انسان، رفتار منصفانه با نيروي کار، مشـتريان و تأمين کنندگان، شهروندان خوبي براي جوامعي که در آنهـا فعاليـت مـيکننـد و حفاظـت از محيط زيست مي شوند. اين اصـول نـه تنهـا از لحـاظ اخلاقـي اهـداف مطلـوب وپسـنديده اي هستند، عوامل کليدي مهمي نيز در حصول اطمينان از اين نکته اند. کـه جامعـه امکـان بقـاي سازمان را در دراز مدت فراهم مي آورد، زيرا از فعاليتها و رفتار سازمان بهره مي برد.


مسئوليت اجتماعي در مفهوم نوين را ميتوان به اشکال زير تعريف کرد:


ماتن و مون( (2004تعريـف زيـر را از مسـئوليت اجتمـاعي ارائـه دادنـد”CSR مفهـومي آميخته است که بـا مفـاهيمي همچـون اخلاقيـات کسـب و کـار ،انسـان دوسـتي سـازمان هـا ،شهروندي ،ماندگاري،ومسئوليت زيست محيطي سازمانها همپوشي دارد .مفهـومي پويـا وبحـث انگيز است که هر محيط اجتماعي،سياسي ،اقتصادي و نهادي آن رادر بر دارد “


آرچي کارول CSR(1979) را به گونه بسيارگسترده تعريـف کـرد “مسـئوليت اجتمـاعي کسب و کار ،انتظارات اقتصادي،حقوقي،اخلاقي،و اختياري جامعه از سازمان ها را در زمان معين دربرمي گيرد.


دولت انگلستان مسئوليت اجتمـاعي سـازمانها را بـدين گونـه تعريـف نمـود “اقـدام هـاي ذاوطلبانه اي که کسب و کارها ،علاوه بر انطباق با الزامات قانوني کمينه ،به منظـور پاسـخگويي به منافع رقابتي خود و منافع جامعه انجام مي دهند.


کميسيون اروپا”مفهومي که طبق آن سازمانها مسائل اجتماعي و زيست محيطي ناشـي از عمليات کسب و کاري خود وتعامل خويش را با ذينفعانشان به صورت داوطلبانـه يکپارچـه مـي سازند2001


CSRآسيا :تعهد شرکت به روشي پايدار به لحاظ اقتصادي ،اجتماعي،و زيست محيطي که با موازنه ي منافع ذينفعان گوناگون همراه باشد.


مجموعه مقالات اولين کنفرانس بين المللي مديريت، نوآوري و توليد ملي
204


کنفدراسيون صنايع انگليس”پذيرش اين که سازمانها بايد نه تنهـا درقبـال عملکـرد مـالي خود بلکه درقبال تاثير فعاليت هايشان در جامعه و يا محيط پاسخگو باشند.برنامه و ابزاري است براي گفتمان ;بخش اقتصاد، سياست و جامعه با هدف ايجاد ارتقاي اعتماد عمومي به سرمايه گذاران و بنگاه هاي اقتصاديآنان.


 


دانلود اين فايل


 


براي دريافت پروژه اينجا کليک کنيد مقاله Two Novel RateدرOne...
ما را در سایت مقاله Two Novel RateدرOne دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 5papersfile3 بازدید : 147 تاريخ : چهارشنبه 9 فروردين 1396 ساعت: 7:26