مقاله بررسي زمان عکس العمل در شبکه هاي آبياري با روش کنترل جريان

ساخت وبلاگ

 


براي دريافت پروژه اينجا کليک کنيد

مقاله بررسي زمان عکس العمل در شبکه هاي آبياري با روش کنترل جريان در بالادست با word داراي 16 صفحه مي باشد و داراي تنظيمات در microsoft word مي باشد و آماده پرينت يا چاپ است


فايل ورد مقاله بررسي زمان عکس العمل در شبکه هاي آبياري با روش کنترل جريان در بالادست با word کاملا فرمت بندي و تنظيم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتي مي باشد.


اين پروژه توسط مرکز مرکز پروژه هاي دانشجويي آماده و تنظيم شده است


توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فايل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي زمان عکس العمل در شبکه هاي آبياري با روش کنترل جريان در بالادست با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد




بخشي از متن مقاله بررسي زمان عکس العمل در شبکه هاي آبياري با روش کنترل جريان در بالادست با word :


سال انتشار: 1373


محل انتشار: هفتمين سمينار کميته ملي آبياري و زهکشي


تعداد صفحات: 16


چکيده:


در ابتدا لازم به يادآوري است روش کنترل جريان در بالادست بدين معنا نيست که جريان آب در شبکه آبياري از بالادست به معناي اداري آن مديريت و کنترل مي شود، بلکه بدين معنا مي باشد که سازه هايي که بعنوان سازه تنظيم کننده سطح آب در شبکه بکار گرفته مي شوند سطح آب را (بلافاصله ) در بالادست خودشان کم و بيش ثابت نگهداشته و بهمين خاطر سازه هاي تنظيم کننده جريان (آبگيرها) نيز در بالادست سازه هاي تنظيم کننده سطح آب استقرار مي يابند. البته تاثير هر سازه تنظيم کننده سطح آب تا فاصله محدوددي در بالادست آن سازه ادامه خواهد داشت و به کل شبکه تعميم نخواهد يافت.
روش کنترل جريان در بالادست عمومي ترين روش کنترل جريان در شبکه آبياري در سرتاسر دنيا مي باشد. اين روش بر دو فرآيند تنظيم سطح آب در محل هاي تقسيم آب (محل هاي آبگيري) و تنظيم جريان در آبگيرها (آبگير کانال هاي درجه يک، درجه دو و حتي آبگير واحدهاي زراعي) استوار مي باشد. در اين روش کنترل جريان، هر سازه تنظيم کننده سطح آب، صرفنظر از ميزان جريان موجود در شبکه، در بالادست خودش سطح آب کم و بيش ثابتي را ايجاد نموده و در نتيجه سازه هاي تنظيم کننده قادر خواهند بود ميزان آب معيني را منحرف نمايند.
در اين روش کنترل جريان اطلاع از ميزان جريان موجود در شبکه و اندازه گيري جريان بسيار مهم است، چرا که لازم است ميزان مشخص (و محدودي) از آب در کل شبکه و بر اساس برنامه ريزي قبلي توزيع شود. بر اين مبنا تعبيه سازه هاي تنظيم کننده جريان (که به امکانات اندازه گيري جريان نيز مجهز باشند) در مدخل آبگيرها ضروري بوده تا بتوان ميزان آبي که در هر آبگير و همچنين پس از هر آبگير و در ادامه شبکه جريان مي يابد تعيين وکنترل نمود. در روش کنترل جريان در بالادست ، سازه هاي تنظيم کننده سطح آب به يکي از دو صورت خود تنظيم (اتوماتيک) و يا غير خود تنظيم (دستي) ايفاي نقش مي نمايد. در حالت اول، سرريزهاي ثابت شامل سرريزهاي نوک مرغابي، سرريزهاي معمولي، سرريزهاي قطري ، و … که بدون اجزاي متحرک بوده و تنظيم کننده هاي هيدروليکي شامل تنظيم کننده آميل که با اجزاي متحرک بوده و در حالت دوم، دريچه ها شامل دريچه هاي کشويي، دريچه هاي قطاعي، … که بصورت دستي و يا حتي با نيروي برق جابجا مي شوند، نمونه هاي بارز اين سازه ها يعني سازه هاي تنظيم کننده سطح آب اتوماتيک و سازه هاي تنظيم کننده سطح آب غير اتوماتيک مي باشند.
يکي از جنله هاي منفي روش کنترل جريان در بالا دست زمان عکس العمل مي باشد. هر بار که ميزان جريان در شبکه افزايش و يا کاهش داده شود مدتي طول خواهد کشيد تا شبکه خود را با شرايط حديد تطبيق داده و بر اساس شرايط جديد به حالت تعادل برسد. براي مثال موقعيکه ميزان جريان افزايش داده شود ضروري است اين افزايش به نقاط پايين دست شبکه منتقل شده کمبود حجم متغير را جبران نموده تا حالت تعادل جديد تحقق يابد. در حالت کاهش جريان نيز لازم است حجم متغير اضافي تخليه گردد. اشکال شماره 1و2 به ترتيب زمان عکس العمل و حجم متغير با بصورت شماتيک نشان مي دهند.
بهره برداري از شبکه آبياري با روش کنترل جريان در بالادست به نظر ساده مي رسد ولي در عمل اينطور نيست زيرا زمان عکس العمل سردرگمي افراد بهره بردار را باعث مي شود، خصوصا در شرايطي که از سازه هاي تنظيم کننده سطح آب غير خود تنظيم (دستي) استفاده گردد.


 


دانلود اين فايل


 


براي دريافت پروژه اينجا کليک کنيد مقاله Two Novel RateدرOne...
ما را در سایت مقاله Two Novel RateدرOne دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 5papersfile3 بازدید : 167 تاريخ : سه شنبه 1 فروردين 1396 ساعت: 3:12